Nederlands

"Ons doel is om het toernooi te winnen"

Everton FC is het toernooi om de Otten Cup prima gestart. In de openingswedstrijd van het toernooi versloegen ze Red Bull Brasil met 3-0. We spraken na de wedstrijd met aanvoerder Ryan Astley and vroegen hem naar zijn eerste ervaringen op de Otten Cup 2019



Het begin van dit toernooi is prima verlopen voor jullie. Wat vond je van de eerste wedstrijd?

Voor de wedstrijd hebben we afgesproken dat we hard moeten werken en spelen op de manier zoals we dat kunnen, om de winst te pakken. Ik denk dat dit goed gelukt is. We zijn zeer tevreden op de manier zoals we gespeeld hebben en iedereen werkte hard. Het resultaat was dan ook een overwinning met 3 mooie doelpunten.


Wat denk je dat typisch is voor jullie elftal?

We verwachten elke wedstrijd te kunnen scoren, omdat we uitstekende aanvallers hebben. Als we verdedigend goed staan weten we dat we elke wedstrijd een kans om te winnen hebben.

Wat is jullie doel voor dit toernooi?

We willen op onze eigen manier spelen, maar ons voornaamste doel is om het toernooi te winnen. We zijn in ieder geval goed begonnen.



Morgen spelen jullie twee wedstrijden op een dag. Hoe denk je dat jullie hier mee omgaan?

We hebben een uitstekende voorbereiding gehad, zodat we er allemaal klaar voor zijn. Iedereen is fit en we hebben een grote selectie met veel kwaliteit. We gaan nu rusten and herstellen en morgen zullen we er weer staan.

PSV Campus de Hergang is deze week geopend na een grote verbouwing. Wat vind je van de locatie?

De locatie is prachtig, erg slim ingericht. Het veld is perfect, bijna onwerkelijk, het ziet er uit als een tapijt. De faciliteiten zien er ook allemaal erg goed uit.

Nieuwsbericht