Nederlands

Sambo: 'Helaas eindigen we op de tweede plek'

PSV slaagde er niet in om beslag te leggen op de Otten Cup 2019. In de finale was Internazionale na penalty's te sterk. We spraken kort na afloop van deze finale met Shurandy Sambo, die uitgeroepen werd tot beste verdediger van het toernooi.

Shurandy, hoe kijk je terug op de finale?

Ik vind dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld. De eerste helft was het lastig om er doorheen te komen. Je moet dan snel van kant wisselen. Het lukte ons toen, ondanks een aantal kansen, niet om tot scoren te komen. De bezetting voor de goal was soms net niet goed, of de bal viel net verkeerd. De tweede helft komen we op voorsprong na een goede actie en mooi doelpunt van Jeremy Antonisse. Helaas valt de bal dan op een bepaald moment voor de voeten van Vergani, die hem goed binnen schiet.Verzacht het feit dat je wordt gekozen tot beste verdediger van het toernooi de pijn?

Niet echt. Je bent hier als team en wilt als team winnen. Helaas eindigen we op de tweede plek.Waar ben je het meest tevreden over?

We hebben als team hard gewerkt. We wisten van tevoren dat het ons toernooi was, dat we alles moesten geven. Dat hebben we goed gedaan. Ik ben wel tevreden over mijn eigen spel, al was het helaas niet genoeg om het toernooi te winnen.

Nieuwsbericht