Nederlands

Welkom op dag 2 van de Otten Cup!

Welkom op dag 2 van de Otten Cup!

Vandaag zullen de beslissingen vallen in de poulefase. Kunnen Everton en Barcelona hun uitstekende start een goed vervolg geven? Weet PSV de eerste overwinning binnen te slepen?

De eerste wedstrijden van vandaag zijn Red Bull Brasil tegen Internazionale en Anderlecht tegen Everton. Everton gaat als koploper dag 2 in en is bij een overwinning verzekerd van een plaats in de halve finale.



Hierna is het de beurt aan poule B, waar Kopenhagen het opneemt tegen PSV en Chivas Guadalajara tegen Barcelona. Barcelona gaat in deze poule aan kop, achtervolgd door PSV en Chivas. Kopenhagen gaat tegen PSV proberen van de nul af te komen, maar de Eindhovenaren zullen na het gelijkspel van gisteren ook gebrand zijn op een overwinning.

In Poula A is het vervolgens Internazionale tegen Everton en Anderlecht tegen Red Bull Brasil. De slotwedstrijden in poule B bestaan uit PSV tegen Barcelona en Chivas Guadalajara tegen Kopenhagen.

Het belooft weer een spannende voetbaldag te worden op PSV Campus de Herdgang, waarin fel gestreden zal gaan worden voor een plaats in de halve finales. Voor de nummers 3 en 4 uit de poule rest morgen een strijd om respectievelijk plaats 5 en plaats 7.



De wedstrijden op veld 4 zullen vandaag overigens 10 minuten later beginnen dan in het programmaboekje vermeld staat.

U bent allen van harte welkom op PSV Campus de Herdgang!

Nieuwsbericht