Nederlands

Madueke: "Het is een droom om voor PSV te spelen"

PSV is de eerste wedstrijd van het toernooi om de Otten Cup gestart , met een 0-0 gelijkspel tegen Chivas Guadalajara. Wij spraken na afloop met Noni Madueke, de aanvoerder van PSV.

Wat vond je van de eerste wedstrijd?

We speelden goed. Zij hebben niet veel kansen gehad, dus we verdedigden prima. Zelf hebben we verschillende kansen gecreëerd maar helaas was het niet onze dag om te scoren. Er waren veel positieve dingen voor ons om mee te nemen naar morgen. Morgen zal een zware dag worden, maar we zijn er klaar voor. Ik ken ons team en ons karakter en ik ben er zeker van dat we klus gaan klaren.



Dit is je eerste Otten Cup, wat vind je van dit toernooi?

Het is een geweldig toernooi. Het is goed georganiseerd en er zijn prachtige ploegen die hier spelen. Het is een gerespecteerd toernooi en daarom komen grote ploegen zoals Barcelona en Internationale ook hier naar toe.

Het is je tweede jaar hier bij PSV, Hoe bevalt het tot nu toe?

Ik vind het mooi om hier te spelen. We krijgen steun van de vele mensen die komen kijken. Alle trainers en coaches helpen me erg goed. Het is een droom om voor PSV te spelen.



En nu hebben we ook nieuwe faciliteiten, wat denk je daar van?

We hebben meer dan een jaar gezien hoe het werd gebouwd en het is prachtig om te zien wat het is geworden. Ik ben gezegend dat ik op zo'n sportpark mag spelen.

Nieuwsbericht