Nederlands

Prachtig deelnemersveld voor Otten Cup 2019

Na een jaar van afwezigheid is de Otten Cup in 2019 terug met een ijzersterk internationaal deelnemersveld. Onder andere FC Barcelona, Chivas Guadalajara, Everton en Internazionale nemen deel aan het jeugdtoernooi dat in het weekend van 16, 17 en 18 augustus wordt gespeeld.

Deelnemersveld
Naast bovengenoemde clubs en PSV nemen ook Red Bull Brasil, FC Kopenhagen en Anderlecht, dat vrijwel ieder jaar te bewonderen is in Eindhoven, deel aan de Otten Cup. Daarmee heeft het toernooi een sterk, internationaal en uiteenlopend deelnemersveld. In 2018 kon het toernooi geen doorgang vinden vanwege de verbouwing van De Herdgang. Informatie over kaartverkoop wordt later gecommuniceerd.

Voetbalvedetten van de toekomst in actie op De Herdgang
De Otten Cup wordt internationaal gewaardeerd als een evenement, waarin de voetbalvedetten van de nabije toekomst in actie komen. Veel spelers die in hun latere voetbalcarrière tot de (inter)nationale top doordrongen hebben als jeugdspeler deelgenomen aan het toernooi voor Onder 19-teams. Het toernooi is vernoemd naar Ir. Frans Otten, de president van Philips ten tijde van de eerste editie van het internationale jeugdtoernooi in 1947.

Nieuwsbericht