Tijd: 11:00 tot 12:10
Veld: Veld 1
Uitslag: 0 - 5

Verslag

De eerste wedstrijd op veld 1 was de wedstrijd tussen Cruzeiro en Internazionale, door de nederlaag van gisteren was het voor de Brazilianen nodig om deze wedstrijd te winnen. De eerste kansjes waren dan ook voor Cruzeiro. Internazionale probeert de controle te krijgen en naar mate de wedstrijd vordert lukt dit steed beter. Net voor rust is het dan Tommaso Brignoli die Internazionale op voorsprong zet, 0-1.

In de tweede helft is het Cruzeiro dat nog fanatieker de aanval zoekt, maar ondanks enkele kansjes niet kan scoren. Als Internazionale na ruim 50 minuten de voorsprong verdubbeld naar 2-0 is het verzet van de Brazilianen afgelopen en in de laatste 5 minuten scoort Internazionale nog 3 keer, via Lorenzo Gavioli en twee keer Jens Odegaard. De laatste treffer komt voort uit een strafschop waarbij Paolo Henrique Lima Conçalves ook nog een rode kaart krijgt.

Internazionale verslaat Cruzeiro dus zeer ruim met 5-0.

Doelpunten

29'Tommaso BrignoliInternazionale
50'Lorenzo GavioliInternazionale
54'Tommaso PutzoluInternazionale
55'Jens OdgaardInternazionale
60'Jens OdgaardInternazionale

Kaarten

59'Gabriel Nascimento Resende BrazãoCruzeiro EC
60'César Luiz Dos SantosCruzeiro EC
60'Paolo Henrique Lima ConçalvesCruzeiro EC