Nederlands

Borussia Mönchengladbach - Manchester United FC

Wedstrijd: Borussia Mönchengladbach - Manchester United FC
Ronde: Groep - A
Datum: 05-08-2017
Tijd: 11:00 tot 12:10
Veld: Hoofdveld
Uitslag: 1 - 0

Verslag

Borussia Mönchengladbach heeft het jonge Manchester United verslagen op de Otten Cup. De Duitsers kwamen vroeg op voorsprong en gaven deze niet meer uit handen.

In de vierde minuut was het Arslan die de bal mee kreeg en de bal hard achter United-doelman Moutha-Sebtaoui schoot. United kreeg hierna een goede mogelijkheid nadat twee Gladbachverdedigers uitgleden, maar de poging van Barlow belandde in de handen van keeper Langhoff.

Gladbach begon fel in de openingsfase van de wedstrijd, maar gedurende de eerste helft kwam het spel meer in evenwicht. Beide teams kregen hierin wat kleine mogelijkheden, maar tot doelpunten leidde dit niet.

Ook in de tweede helft waren weinig grote kansen te noteren. Opvallend was dat United een aantal piepjonge spelers in het veld bracht, waaronder drie spelers van 15 jaar oud: Mason Greenwood, Anthony Elanga en Teden Mambuene. Laatstgenoemde komt hiermee op plaats 8 van de jongste spelers ooit op de Otten Cup.

In de laatste minuut was er nog een goede kans voor United, maar het schot van Bughail Mellor ging over het doel van keeper Langhoff. Hiermee komen beide clubs op 3 punten en zijn dus nog volop in de race voor het bereiken van de halve finale.

Doelpunten

4'Alper ArslanBorussia Mönchengladbach

Kaarten

32'Alper ArslanBorussia Mönchengladbach
39'Mehmet BayrakliBorussia Mönchengladbach

Media