Nederlands

Borussia Mönchengladbach - Paris Saint-Germain

Wedstrijd: Borussia Mönchengladbach - Paris Saint-Germain
Ronde: Finale 3e/4e
Datum: 06-08-2017
Tijd: 13:40 tot 14:50
Veld: Hoofdveld
Uitslag: 2 - 1

Verslag

De verliezers van de halve finales, Borussia Mönchengladbach en Paris St Germain spelen de wedstrijd om de 3e en 4e plaats.

In de eerste fase van de wedstrijd waren weinig hoogtepunten te noteren. Naarmate de eerste helft vorderde waren er wat meer kansten te noteren. Zo was Jahn dichtbij een doelpunt, maar zijn kopbal miste het doel. Aan de andere kant was Epailly dichtbij.

De rust werd dus bereikt met een 0-0 tussenstand.

Na de rust was het BMG dat direct enkele kansen kreeg, maar de doelman van Paris St Germain stond telkens op de juiste plaats of de bal werd hoog over geschoten. In het laatste kwartier vielen plotseling de doelpunten wel. Paris St Germain nam een voorsprong, maar in de volgende aanval lag de bal ook al weer achter hun doelman.

Even later was het een schot van Tillman Jahn dat via de onderkant van de lat in het doel belandt en zo de Duitsers op voorsprong zet. In de resterende 10 minuten is Paris St Germain niet in staat om nog eens te scoren en zo eindigt deze wedstrijd in een overwinning voor Borussia Mönchengladbach, dat dus de 3e plaats op eist, terwijl Paris St Germain genoegen moet nemen met een 4e plaats.

Doelpunten

46'Romanic YapiParis Saint-Germain
48'Tilmann JahnBorussia Mönchengladbach
50'André BeaujeanBorussia Mönchengladbach

Media