Wedstrijd: Paris Saint-Germain - Internazionale
Tijd: 11:00 tot 12:10
Veld: Veld 1
Uitslag: 1 - 2

Verslag

In de halve finale op veld 1 trad Internazionale aan tegen Paris St Germain. Internazionale dat dit toernooi nog niet heeft verloren kreeg in de 8e minuut al een tegenslag te verwerken toen hun doelman van het veld werd gestuurd met een rode kaart wegens een handsbal buiten zijn doelgebied. Ondanks dat de Italianen een man minder hadden komen ze nog voor rust op voorsprong via Mouhamed Menaiur Belkheir 1-0.

Na de rust komt Paris St Germain al vrij snel weer gelijk nadat de doelman van Internazionale een vrije trap niet klemvast heeft en Abdourahmane Barry de bal binnentikt 1-1. De Fransen zetten aan om de beslissing te forceren, maar het is de spits van de Italianen Jens Odgaard die verzuimt de Italianen weer op voorsprong te zetten.

Niet veel later is het dan toch Jens Odgaard die een terecht toegekende strafschop hard inschiet, 2-1 voor Internazionale. Paris St Germain is vervolgens niet meer in staat om de gelijkmaker te scoren.

Internazionale plaatst zich dus voor de finale, terwijl Paris St Germain zich kan opmaken voor de wedstrijd om de 3e en 4e plaats.

Doelpunten

23'Mouhamed Menaiur BelkheirInternazionale
43'Abdourahmane BarryParis Saint-Germain
51'Jens OdgaardInternazionale

Kaarten

8'Nicola TintoriInternazionale
32'Enrico CeleghinInternazionale
35'Mouhamed Menaiur BelkheirInternazionale
50'Jens OdgaardInternazionale
54'Tommaso BrignoliInternazionale