Wedstrijd: Cruzeiro EC - Borussia Mönchengladbach
Tijd: 13:40 tot 14:50
Veld: Veld 1
Uitslag: 1 - 1

Verslag

Terwijl de regen met bakken uit de hemel valt beginnen Cruzeiro en Borussia Mönchengladbach aan hun laatste wedstrijd vandaag. Na een kleine 5 minuten wordt de wedstrijd even onderbroken vanwege het onweer. Men kan de wedstrijd echter snel weer hervatten. Het natte veld zorgt voor een rommelige wedstrijd waarin BMG na 22 minuten toch op voorsprong komt als Ali Abu-Alfa scoort. 0-1. Tot aan de rust gebeurt er nog weinig, de rust stand is dus 0-1.

Na rust is het vooral Cruzeiro dat er alles aan doet om toch nog een punt te halen tijdens dit toernooi en ze krijgen hiervoor kleine kansen. Ze moeten echter ook oppassen voor de snele omschakeling van BMG. Beide ploegen weten echter niet te scoren.Enkele minuten voor tijd is het dan toch gelijk als João Luiz Soares Alves de verdiende gelijkmaker scoort voor Estiudiantes.

Deze wedstrijd in de regen eindigt dus in een gelijkspel: Cruzeiro - Borussia Mömchengladbach 1-1. Ondanks dit gelijkspel plaatst Borussia zich toch voor de kruisfinales.

Doelpunten

22'Ali Abu-AlfaBorussia Mönchengladbach
58'João Luiz Soares AlvesCruzeiro EC

Kaarten

22'Natan Ferreira de CarvalhoCruzeiro EC