Wedstrijd: Internazionale - Borussia Mönchengladbach
Tijd: 15:00 tot 16:10
Veld: Hoofdveld
Uitslag: 1 - 0

Verslag

De openingswedstrijd van deze editie van de Otten Cup werd gespeeld tussen titelverdediger Borrussia Mönchengladbach en Internazionale. De eerste minuten was het vooral aftasten en de doelmannen hadden niet veel werk in de eerste 10 minuten. De eerste de beste hoekschop werd door Patrick Ryan Nolan ingekopt en zo kwam Internazionale op voorsprong. Na dit doelpunt zijn de Italianen de betere ploeg en dringen de spelers van Borussia terug op hun eigen helft. De ruststand is 1-0.

In de tweede helft beginnen de Italianen direct met enkele grote kansen, het is echter een hun doelman die een prachtige redding op een afstandsschot nodig heeft om de gelijkmaker te voorkomen. De Italianen blijven echter de betere ploeg en krijgen nog enkele goede mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden, de stand blijft echter 1-0 en zo wint Internazionale de eerste wedstrijd.

Doelpunten

16'Patrick Ryan NolanInternazionale