Wedstrijd: Borussia Mönchengladbach - Red Bull Brasil
Tijd: 12:20 tot 13:30
Veld: Hoofdveld
Uitslag: 1 - 3

Verslag

In de strijd om plek 5 stonden twee voormalige toernooiwinnaars tegenover elkaar. Red Bull Brasil won het toernooi in 2013, Borussia Monchengladbach won het toernooi in 1969 en 2010. Het begin zag twee teams die aan elkaar gewaagd waren. Naarmate de eerste helft vorderde, kreeg RB Brasil steeds meer de overhand en kwamen ze op voorsprong via een toegekende strafschop. Toch krijgen de Duitsers alle ruimte om te voetballen en is het Schikowski die volledig vrij staat en de gelijkmaker aan weet te tekenen. Toch pakken de Brazilianen op slag van rust wederom de leiding, nadat Araujo Vieira in de rebound binnenwerkt. De ruststand was derhalve ook 2-1 voor RB Brasil.

In de tweede helft kabbelde de wedstrijd een beetje voort en kregen de Duitsers niet echt mogelijkheden meer. Uiteindelijk was het Lucas die ervoor zorgde dat RB Brasil met 3-1 beslag legde op de vijfde plek.

Doelpunten

10'Caique Dias Da CruzRed Bull Brasil
17'Florian SchikowskiBorussia Mönchengladbach
29'Gabriel Campagnol BocchioRed Bull Brasil
40'Lucas Xavier UriasRed Bull Brasil

Kaarten

30'Vitor Hugo Araújo VieiraRed Bull Brasil