Wedstrijd: Paris Saint-Germain - Chivas Guadalajara
Tijd: 12:20 tot 13:30
Veld: Veld 1
Uitslag: 2 - 1

Verslag

De wedstrijd om de 7e en 8e plaats tussen Paris St Germain en Chivas Guadalajara begon vrij gezapig, ondanks wat kleine kansen in het begin van de wedstrijd. De eerste helft leverde van beide kanten weinig spektakel, al vielen er gedurende wedstrijd steeds meer kansen te noteren. De ruststand werd echter 0-0.

In de tweede helft veranderde niet veel aan het spelbeeld maar kregen beide teams een grote kans. Het was Paris St Germain dat een voorsprong nam door een doelpunt van Weah: 1-0. Niet veel later maakt Chivas Guadalajara gelijk wanneer een voorzet mooi wordt ingekopt: 1-1. Het komt echter niet tot strafschoppen want het is opnieuw Weah die zijn schot vanaf de rand van het strafschopgebied in het net ziet belanden. Paris St Germain wint met 2-1 en wordt dus 7e.

Doelpunten

52'Thimothy WeahParis Saint-Germain
54'Jose Ramon Salas SanchezChivas Guadalajara
55'Thimothy WeahParis Saint-Germain