Wedstrijd: Liverpool FC - Paris Saint-Germain
Veld: Hoofdveld
Uitslag: 0 - 0
Penalty's: 3 - 4

Verslag

De wedstrijd om de 3e en 4e plaats ging tussen de teams van Liverpool en van Paris St. Germain. In een wedstrijd waarbij beide teams erg aan elkaar gewaagd waren deden zich in de eerste helft niet echt veel kansrijke situaties voor. Het was met name de spits van Liverpool, Gomes, die enkele kansjes kreeg. De stand bij rust was dan ook 0-0.

In de tweede helft probeert Liverpool de wedstrijd in handen te krijgen en krijgt enkele grote kansen, maar ook Paris St Germain krijgt mogelijkheden om de score te openen. Beide teams weten het net echter niet te vinden en moeten strafschoppen beslissen wie 3e gaat worden in deze editie van de Otten Cup.

Paris St Germain wint de strafschoppen-serie met 4-3 en wordt zo 3e en Liverpool moet genoegen nemen met de 4e plaats.